Kada upotrebljavate naš kontakt obrazac, povjeravate nam svoje podatke (Ime/Prezime, Email Adresa, Poruka). Razumijemo da su to privatni podaci i obavezujemo se da ih koristimo unutar Stomatološke Poliklinike Dr. Pavlić, u svrhu obavljanja kvalitetnog rada te komunikacije sa Vama (davanja informacija i savjeta, dogovora oko termina i slično).

Stomatološka Poliklinika Dr. Pavlić ne daje, prodaje, iznajmljuje ili posuđuje Vaše podatke u komercijalne svrhe neovlaštenim stranama i možete im pristupiti i upravljati njima u bilo kojem trenutku kontaktiranjem na naš broj, email ili dolaskom osobno u ordinaciju.

Kao i u vezi bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Detaljnije informacije možete dobiti na web stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka.

"Kolačići"

Kolačići sami po sebi ne predstavljaju prijetnju privatnosti jer se mogu koristiti samo za pohranu informacija koje je korisnik dobrovoljno dao ili ih web poslužitelj već ima.

Svaki kolačić zapravo je mala tablica s parovima vrijednosti (ključ, podaci)- na primjer (ime, Ivan) (prezime, Horvat). Nakon što je kolačić pročitao kôd na poslužitelju ili klijentskom računalu, podaci se mogu dohvatiti i koristiti za prilagodbu web stranice na odgovarajući način.

Kolačići su prikladan način prenošenja informacija s jedne sesije na web stranici na drugu, ili između sesija na srodnim web mjestima, bez potrebe za opterećenjem poslužiteljskog stroja s ogromnim količinama pohrane podataka. Pohrana podataka na poslužitelju bez korištenja kolačića također bi bila problematična jer bi bilo teško dohvatiti podatke određenog korisnika bez potrebe za prijavom na svaki posjet web stranici.

Ako postoji velika količina informacija za pohranu, kolačić se jednostavno može koristiti kao sredstvo za identifikaciju određenog korisnika, tako da se daljnje povezane informacije mogu potražiti na bazi podataka na strani poslužitelja. Na primjer, prvi put kada korisnici posjete web stranicu, mogu odabrati korisničko ime pohranjeno u kolačić, a zatim unijeti podatke kao što su lozinka, ime, adresa, željena veličina fonta, izgled stranice itd. na bazi podataka pomoću korisničkog imena kao ključa. Kasnije, kada se stranica ponovo pregleda, poslužitelj će pročitati kolačić kako bi pronašao korisničko ime, a zatim preuzeti sve podatke korisnika iz baze podataka bez ponovnog unosa.

Google Analytics

Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije (IP adrese, podatke iz kolačića...) u više svrha, kao što je poboljšanje same usluge Google Analytics.

Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi.

Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti.

Naravno, možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout